Een pareltje aan de kust

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Pascal De Wispelaere en zijn vrouw kochten vorig jaar een nieuwbouw-appartement vlakbij de dijk van Knokke-Heist. Over de afwerking kon hij nog geheel zelf beslissen. Hij koos voor kwalitatieve materialen en toverde dit pareltje aan de kust om tot een moderne, maar gezellige woning.

Aan de voorkant van de woning zijn er twee grote raampartijen, verdeeld over twee verdiepingen. Samen hebben deze ramen een oppervlakte van bijna 36 m²! Hier koos Pascal voor een XL verduisterend rolgordijn in combinatie met een wave gordijn voor een gezellige toets. In de keuken opteerde hij voor een semi-transparant rolgordijn. Dit alles aangestuurd door zijn domoticasysteem. 

INTERVIEW 

Dag Pascal, hoe bent u in contact bent gekomen met Zicht?

“Dirk De Maesschalk van DM-line – een goede connectie van mij – bracht mij in contact met Zicht.”

Waarom hebt u gekozen om met Zicht in zee te gaan?

“In eerste instantie door de goede referentie van Dirk. Wanneer ik Kurt (eigenaar van Zicht) opbelde voor een afspraak, kon ik bijna meteen bij hem terecht. Nadien overtuigde hij ons van zijn goede prijs/kwaliteit. Ook de persoonlijke service (opmeting, advies en opvolging) overtuigde ons.”

Waarom koos u precies voor deze producten? Deed u beroep op het advies van Zicht?

“Voor we contact hadden met Zicht dachten we te kiezen voor vier rolgordijnen voor het grote raam vooraan. We wisten niet dat het mogelijk was om een rolgordijn uit één stuk te vinden met die afmetingen. Daarnaast adviseerde Kurt ons om de XL rolgordijnen te combineren met een wave gordijn. Dit om meer gezelligheid in de woning te brengen.”

Bent u tevreden over de realisatie?

“Zeker. We zijn blij dat we het advies van Kurt hebben gevolgd. De combinatie van het wave gordijn met het rolgordijn is zeer geslaagd. De aansturing via ons domoticasysteem is gemakkelijk te bedienen en werkt geruisloos. Bovendien onderscheidde Zicht zich door een goede opvolging van het project. Dit gaf ons tijdens het proces een gevoel van vertrouwen.”

Ervaart u nu meer sfeer en comfort in uw woning?

“Ja, qua look geven de gordijnen echt een effectief accent aan onze woning. Doordat de gordijnen gekoppeld zijn aan ons domoticasysteem ervaren we meer comfort. Vooral voor de bediening van de gordijnen vooraan. Deze zouden we van op de bovenverdieping niet manueel kunnen sluiten.”

Om de verschillende ruimten in zijn woning optimaal te benutten koos Pascal de Wispelaere voor kasten op maat van DM-Line. Zo richtte hij zijn slaapkamer, bergruimte, vestiaire en woonkamer in zonder bruikbare ruimte te verspillen. 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Waarom hebt u precies gekozen voor DM-Line?

“Ik koos voor DM-Line omdat ik Dirk De Maesschalk persoonlijk ken. Voor mijn vorig appartement in Antwerpen liet ik reeds enkele kasten op maat maken. Ik was toen zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding, de professionaliteit en opvolging. Daarom koos ik voor dit project opnieuw voor DM-Line.” 

Wat vond u van de aanpak van DM-Line?

“Hun aanpak is zeer professioneel. DM-Line denkt echt mee na over het project en geeft goed advies voor een optimale benutting van de ruimte. Ook qua service onderscheidt DM-Line zich: tussen het ontwerp en de plaatsing zijn ze wel vijf keer langsgekomen! Op de dag van de plaatsing was het zeer hectisch in het appartement. Verschillende plaatsers van diverse firma’s waren bezig met het afwerken van hun jobs. DM-Line onderscheidde zich op dit moment als één van de meest professionele plaatsingsfirma’s.”

Waarom koos u uiteindelijk voor DM-Line?

“Door de connectie, de kwaliteit van de maatkasten en de service.”